Steun ADO Den Haag Vrouwen via de Vriendenloterij

Ben jij al vriend van de Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal?

Sinds mei 2014 steunt de Vriendenloterij Stichting ADO Den Haag Vrouwen. Dit is mogelijk door de vele ADO Den Haag Vrouwen supporters die met de Vriendenloterij meespelen. De helft van de inleg van degenen die Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal als goed doel kiezen, gaat rechtstreeks naar de stichting, zodat de faciliteiten rondom het vrouwenvoetbal kunnen worden verbeterd en er geïnvesteerd kan worden in de jeugdopleiding. Hierdoor kunnen talenten uit de regio in de toekomst in de voetsporen treden van de speelsters van ADO Den Haag Vrouwen.

Meespelen voor ADO Den Haag Vrouwen?

Je speelt mee voor slechts € 13,50 per trekking (14 per jaar). De helft van dit bedrag gaat direct naar de Stichting ADO Den Haag Vrouwen. Je bepaalt zelf hoelang je meespeelt. Kijk snel op www.vriendenloterij.nl.

Iedereen wint!

Niet alleen onze stichting wint, ook u als ADO Den Haag Vrouwen supporter kunt er beter van worden. U maakt elke maand kans op honderdduizenden prijzen en op de hoofdprijs ter hoogte van € 1 miljoen.

Bedrijven

Wist u dat u ook op uw bedrijfsnaam kunt meespelen met de VriendenLoterij, ongeacht uw ondernemingsvorm? Enige vereiste is een Nederlands rekeningnummer, het afgeven van volledige gegevens en een automatische machtiging middels het formulier.