Vrienden van Jong ADO Den Haag Vrouwen!

Jong ADO Den Haag Vrouwen is in 2014 gestart en brengt de beste talenten uit de regio samen in één team. De meiden variërend van 14-18 jaar worden voorbereid op een topsportcarrière. Gestart in 2014 in de standaard 1e klasse wist het team twee seizoenen achter elkaar promotie te bewerkstelligen, waardoor het nu uitkomt in de hoogste klasse van het amateurvoetbal, de Topklasse. In het seizoen 2016-2017 bereikte het team daar een prachtige derde plek.

Dit is het opleidingsteam voor het eerste elftal en er breken regelmatig talenten door. O.a. Sabine Kuilenburg, Nance van der Meer, Nadine Noordam zijn inmiddels doorgestroomd naar de selectie van het eerste elftal. Met bovendien al regelmatige optredens van meiden uit dit team in vertegenwoordigende elftallen ziet de nabije toekomst er in elk geval goed uit.

Ook deze meiden kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken. Wilt u Jong ADO Den Haag Vrouwen steunen, word dan voor minimaal € 500 (excl. BTW) vriend en kies één van de volgende drie tegenprestaties uit:

  • VIP ontvangst voor drie personen in Business Unit En Un Momento d’ADO bij een thuiswedstrijd van ADO Den Haag Vrouwen
  • Business Club ontvangst voor twee personen bij een thuiswedstrijd van ADO Den Haag (m.u.v. de thuiswedstrijden tegen Feyenoord, PSV en Ajax)
  • Niets, ik vind het prima zo

Als u interesse hebt, stuur dan een e-mail naar Mario Seffelaar van Commerciële Zaken ADO Den Haag Vrouwen of vul dit formulier in en stuur dat naar cz@adovrouwen.nl.