Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden

Vrouwenvoetbal groeit razendsnel en verdient een meer dan volwaardige plaats op het sportmenu. Het recente EK succes van de OranjeLeeuwinnen heeft bij veel bedrijven de ogen geopend. Zij beseffen dat ze een heel specifieke doelgroep kunnen benaderen door zich te verbinden met het vrouwenvoetbal. ADO Den Haag Vrouwen biedt volop mogelijkheden om uw bedrijf te associëren met deze “unstoppable force” in het sportlandschap. Het sponsoren van de ADO Vrouwen heeft een hoge sympathiefactor en het sponsoren van vrouwenvoetbal straalt positief af op merkwaarde, medewerkers, partners en klanten.

Daarnaast bieden we onze sponsoren de nodige hospitality en exposure. Zie daarover hieronder meer. Maar we gaan verder. Wij bedenken concepten die aansluiten bij de (marketing)doelstellingen van uw bedrijf. Het sponsoren van de ADO Powervrouwen is niet alleen geld overmaken, wij zorgen ervoor dat we het sponsorship activeren. Dat kan zijn met clinics, met gerichte marketing acties via onze nieuwsbrief (4000 e-mail adressen!) of met acties in en rondom het stadion. Daarnaast is via onze livestream ook online steeds meer mogelijk. Onze creativiteit daarin is onbeperkt.

Neem contact op met cz@adovrouwen.nl als u meer wilt weten over de mogelijkheden om zowel uw bedrijf als ADO Den Haag Vrouwen naar de top te helpen.

Hospitality

Als VIP ontvangen wij u en uw gasten graag in de Business Unit En Un Momento d’ADO tijdens thuiswedstrijden. De business unit box En Un Momento d’ADO is de grootste zakelijke ruimte van alle Nederlandse voetbalstadions (295 m2) met alle faciliteiten. Ook de vrouwen spelen al hun thuiswedstrijden in het stadion en daarmee is het de enige club in Nederland die ook voor het vrouwenvoetbal dergelijke faciliteiten aan kan bieden. De box biedt uitmuntend uitzicht (binnen en buiten) en topkwaliteit catering.

Exposure

Het vrouwenvoetbal kent een grote schare trouwe volgers die alles omtrent de ADO Den Haag nauwgezet in de gaten houden. Dit gaat veel verder dan alleen de fans, het polariserende effect zoals we dat bij mannenvoetbal kennen is niet of nauwelijks aanwezig. De community volgt elkaars verrichtingen en prestaties en heeft daar waardering voor. Uw naam en merk kan zichtbaar zijn

  • op het shirt, de broek of de mouw
  • op de website en emailhandtekening
  • op het Club van 100 bord
  • in het ADO Powervrouwenmagazine
  • op de handtekeningenkaart
  • als Vriend van Jong ADO Den Haag Vrouwen
  • via sociale media
  • rondom de live stream van de wedstrijden
  • op wedstrijdposters die o.a. worden verspreid via de regionale huis-aan-huisbladen

Voor en tijdens de wedstrijd zorgen we bovendien in het stadion -waar gemiddeld zo’n 1000 toeschouwers komen kijken- voor exposure op shirt, broek of mouw en de beide videowalls. Hierdoor zijn sponsoren letterlijk en figuurlijk veelvuldig in beeld.

Voor alle mogelijkheden verwijzen we u graag naar de sponsorbrochure maar u kunt ook altijd contact opnemen met de commercieel manager Mario Seffelaar, via cz@adovrouwen.nl