Ook hoofdtrainer Guijt nog twee jaar bij de club

In navolging van Bianca Koppers, heeft ook hoofdtrainer Lisa Guijt (MO16) haar contract met twee seizoenen verlengd. De ambitieuze trainster was de afgelopen twee seizoenen, samen met Alex Scholte, al eindverantwoordelijk voor de MO16. Met het doorstromen van Scholte naar het eerste elftal, neemt Guijt de honneurs waar.

Ook hoofdtrainer Guijt nog twee jaar bij de club

“Van talentvolle speelster, naar ambitieuze trainster. Met het verlengen van trainster Guijt laat ADO Den Haag Vrouwen wederom zien hoe belangrijk we het vinden dat meiden ook na hun voetballoopbaan betrokken blijven.” start Annabel Toorenburg. “Als 15-jarige speelster maakte Lisa Guijt de overstap naar het Beloftenelftal van ADO Den Haag Vrouwen, waar ze vier seizoenen speelde. Toen zij noodgedwongen moest stoppen met voetballen, wilde ze zich dolgraag door ontwikkelen in het trainersvak. Zodoende kwam zij twee seizoenen geleden in die rol bij de jeugdafdeling terecht. Onlangs heeft Guijt haar UEFA B afgerond, waardoor zij tevens één dag per week als assistent van het trainersduo Alex Scholte en Stephan Vos zal fungeren.’’

Lisa Guijt over haar aanstelling: “Enorm dankbaar dat ADO Den Haag Vrouwen mij, nadat ik als speelster ben gestopt, de mogelijkheid heeft gegeven om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen in het trainersvak. Door mijn ervaring als speelster binnen de jeugdopleiding weet ik wat ervoor nodig is om bij ADO Den Haag te spelen. Ik kijk ernaar uit om de speelsters te begeleiden in het proces om hun voetbaldromen te kunnen verwezenlijken. Daarnaast zie ik het als een eer om ervaring op te doen als assistent-trainer bij het eerste elftal. Zodoende kan ik me op verschillende vlakken ontwikkelen.”

Ook hoofdtrainer Guijt nog twee jaar bij de club Ook hoofdtrainer Guijt nog twee jaar bij de club

Fotografie: Eric de Wit

Datum: 25-05-23

SPONSOREN