Van den Ende stroomt door naar hoofdmacht

Jill van den Ende zal met ingang van seizoen 2023-2024 deel uit maken van het eerste elftal van ADO Den Haag Vrouwen. De 19-jarige verdedigster komt over van het Beloftenelftal en tekende afgelopen week, in het bijzijn van haar familie, haar eerste, tweejarige contract in het Bingoal Stadion.

Van den Ende stroomt door naar hoofdmacht

Van den Ende begon met voetballen bij Westlandia en maakte op haar 14de de overstap naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag Vrouwen. In vijf jaar tijd doorliep zij deze helemaal (één jaar MO16, één jaar MO17 en drie jaar Beloften). “Met Jill van den Ende heeft het eerste elftal een speelster in huis die op verschillende posities op de linkerflank uit de voeten kan.”, begint technisch manager Annabel Toorenburg in haar woord over Van den Ende. “Haar ontwikkeling is het afgelopen seizoen in een sneltreinvaart gegaan. Ze combineert haar verdedigende kwaliteiten met haar creativiteit. Aanvallend gezien heeft Jill mooie acties in huis en is zij onvoorspelbaar. Het is voor haar belangrijk om zich door te kunnen ontwikkelen en ik heb er alle vertrouwen in dat zij aankomende seizoenen nog mooie stappen gaat maken. Trots dat we wederom een groot talent, uit onze eigen jeugd, voor een langere periode aan onze club hebben weten te binden.’’

Van den Ende stroomt door naar hoofdmacht

Jill van den Ende: “Ik ben super blij dat ik na vijf mooie jaren in de jeugd bij ADO Den Haag Vrouwen nu mijn contract heb mogen tekenen. Ik heb veel zin in aankomend seizoen en ik ben overtuigd dat we als team er een mooi seizoen van gaan maken!”

Fotografie: Eric de Wit

Van den Ende stroomt door naar hoofdmacht

Datum: 08-05-23

SPONSOREN