Dag 5: trainingskamp ADO Den Haag Vrouwen in Salou

Inmiddels is alweer de laatste dag aangebroken van het trainingskamp van ADO Den Haag Vrouwen. Na een mooie overwinning gisteren op Levante Las Planas (1-3) stond vandaag een relaxte dag op het programma.

Na het laatste ontbijt, in de inmiddels welbekende eetzaal, werden de koffers gepakt en werd er door iedereen netjes optijd uitgecheckt. Rond de klok van 10.45 uur arriveerde de bus om richting Barcelona te vertrekken. De speelsters en stafleden verdeelden zich over de stad, de één ging shoppen, de ander nam plaats op het terras in de zon en weer een ander maakte een wandeltocht door de stad. Iedereen genoot van de vrije middag op zijn of haar manier. De laatste activiteit die op het programma stond was een stadiontour door Camp Nou. Rond 18.00 uur verscheen de bus weer om de gehele selectie naar het vliegveld van Barcelona te brengen. Eenmaal aangekomen in Nederland werd de jarige Wielle Douma luid toegezongen en vertrok iedereen huiswaarts.

Dag 5: trainingskamp ADO Den Haag Vrouwen in Salou

Speciale dank aan hoofdsponsor GirlPower Radio en natuurlijk Eazie, Jumbo, Lelydorp Catering, Morritzz, Van der Burg & Bol, LGroep Totaalonderhoud, The Shankers, Punt & Van de Weerdt en Massage-O-Matic voor het mogelijk maken van het sportieve en leerzame trainingskamp. Op naar een mooie tweede seizoenshelft! 

Dag 5: trainingskamp ADO Den Haag Vrouwen in Salou

Datum: 13-01-23

SPONSOREN