FC ’s-Gravenzande derde partnerclub ADO Den Haag Vrouwen

Op maandag 25 oktober j.l. hebben ADO Den Haag Vrouwen en FC ’s-Gravenzande een meerjarige samenwerkingsovereenkomst ondertekend. De ondertekening vond plaats op de BOAL-sponsoravond van FC ’s-Gravenzande. Deze avond wordt jaarlijks georganiseerd door FC ’s-Gravenzande voor haar sponsoren en de gastgezinnen van het BOAL International U14 toernooi. FC ’s-Gravenzande is de derde partnerclub van ADO Den Haag Vrouwen. Eerder tekende DSVP en Die Haghe al eenzelfde samenwerkingsovereenkomst.

De samenwerkingsovereenkomst moet net als bij DSVP en Die Haghe ertoe leiden dat het meiden- en vrouwenvoetbal in regio Westland een extra boost krijgt. Met allerlei verschillende activiteiten wil ADO Den Haag Vrouwen ook de organisatie van FC 's-Gravenzande ondersteunen op het gebied van het organiseren van clinics en evenementen waarbij trainers, begeleiders en medische staf de mogelijkheid krijgen om kennis tot zich te nemen. Daarnaast omvat de samenwerking afspraken over het signaleren en laten doorstromen van talentvolle speelsters uit de regio.

Voorzitter Kees Punt is blij met FC 's-Gravenzande als partnerclub: ''Met FC 's-Gravenzande hebben we nu ook een samenwerkingspartner in het Westland, daar zijn we erg trots op. Zeker gezien het feit dat veel speelsters uit die regio bij ons in de jeugdopleiding spelen en het eerste elftal hebben gehaald. We kijken er naar uit om nog meer talenten uit deze regio te mogen verwelkomen bij onze mooie club.''

FC ’s-Gravenzande derde partnerclub ADO Den Haag Vrouwen

V.l.n.r.: Sjaak Polak (Hoofdtrainer ADO Den Haag Vrouwen), Bart Caminada (Bestuurslid ADO Den Haag Vrouwen), Kees Punt (Voorzitter ADO Den Haag Vrouwen), Ton v/d Water (Bestuurslid FC 's Gravenzande)

Datum: 23-11-21

SPONSOREN