Die Haghe nieuwe partnerclub ADO Den Haag Vrouwen

Op donderdag 21 oktober j.l. hebben ADO Den Haag Vrouwen en Die Haghe een meerjarige samenwerkingsovereenkomst ondertekend. De voetbalvereniging uit Den Haag is zodoende de tweede partnerclub van de groengelen. Eerder tekende DSVP al eenzelfde samenwerkingsovereenkomst.

De samenwerkingsovereenkomst moet ertoe leiden dat het meiden- en vrouwenvoetbal in de regio Den Haag Zuid Loosduinen en omstreken een extra boost krijgt. Met allerlei verschillende activiteiten wil ADO Den Haag Vrouwen de organisatie van Die Haghe ondersteunen op het gebied van het organiseren van clinics en evenementen waarbij trainers, begeleiders en medische staf de mogelijkheid krijgen om kennis tot zich te nemen. Daarnaast omvat de samenwerking afspraken over het signaleren en laten doorstromen van talentvolle speelsters uit de regio.

Voorzitter Kees Punt over de samenwerking met Die Haghe: ‘’We zijn erg trots op het feit dat we na DSVP, ook Die Haghe onze partnerclub mogen noemen. Door de samenwerking worden ook deze lijntjes korter. We kijken uit naar een mooie toekomst samen.''

Die Haghe nieuwe partnerclub ADO Den Haag Vrouwen

V.l.n.r.: Frank Teunissen (coördinator Vrouwenvoetbal), Piet van der Valk (Hoofd Jeugdopleidingen), Theo de Wit (Penningmeester), Ton van der Starre (Voorzitter Die Haghe), Bart Caminada (bestuurslid ADO Den Haag Vrouwen), Kees Punt (Voorzitter ADO Den Haag Vrouwen)

Datum: 08-11-21

SPONSOREN