Jolina Amani schiet Beloften ADO Vrouwen naar zege

De beloften van ADO Den Haag Vrouwen wonnen zaterdag met 3-1 bij Excelsior. Voor de meiden onder 16 was er verlies bij Lyra. De meiden onder 17 gingen flink onderuit tegen sv Den Hoorn. 

De beloften behaalden in Rotterdam de tweede overwinning van het seizoen. Voor het team van trainer Stephan Vos maakte Jolina Amani het verschil. De laatste Haagse aanwinst was goed voor twee treffers. Laura Dankelman nam het andere doelpunt voor haar rekening.

De meiden onder 16 kwamen tegen de jongens onder 15 van Lyra kort voor de rust op achterstand. Na de thee kwamen zij net als een week eerder beter voor de dag en creëerden ook kansen. Een treffer zat er deze keer echter niet in. Ondanks goed keeperswerk van Dille de Kuiper wist Lyra nog wel drie keer tot scoren te komen: 4-0.

Jeugdinternational Quinty Dupon begon de EK-kwalificatie met Nederland onder 17 winnend tegen Slovenië: 3-0. Zonder hun spelmaakster moesten de meiden onder 17 op Houtrust een nederlaag incasseren tegen de jongens onder 16 van Den Hoorn: 1-9.

Jolina Amani schiet Beloften ADO Vrouwen naar zege

Datum: 03-10-21

SPONSOREN