DSVP eerste partnerclub ADO Den Haag Vrouwen

Op donderdag 15 juli heeft ADO Den Haag Vrouwen een meerjarige samenwerkingsovereenkomst getekend met DSVP. De voetbalvereniging uit Pijnacker is zodoende vanaf heden de nieuwe partnerclub van de groengelen.

DSVP eerste partnerclub ADO Den Haag Vrouwen

V.l.n.r.: Peter de Jong (voorzitter DSVP), Bart Caminada (bestuurslid ADO Den Haag Vrouwen), Kees Punt (voorzitter ADO Den Haag Vrouwen) en Erhard Soeterbroek  (bestuurslid voetbaltechnische zaken vrouwen/meisjes DSVP)

De samenwerking omvat afspraken over het signaleren en laten doorstromen van talenten. Daarnaast wil ADO Den Haag Vrouwen graag kennis overdragen, vooral op technisch en medisch gebied, en daarmee ondersteunend zijn aan het verder ontwikkelen en professionaliseren van het vrouwenvoetbal in de regio.

Voorzitter Kees Punt is trots op de samenwerking: ‘’We zijn blij met DSVP als partnerclub. Zij maken zich al jaren hard voor het vrouwen- en meidenvoetbal in de regio. Dit is o.a. terug te zien aan het hoge aantal vrouwelijke leden bij DSVP. Door deze nieuwe samenwerking worden de lijntjes nog korter. Zo biedt het voor beide partijen vele voordelen. We zien de samenwerking met veel plezier tegemoet.’’

DSVP eerste partnerclub ADO Den Haag Vrouwen

Datum: 20-07-21

SPONSOREN