Jonger Oranje Talentendag met ADO Den Haag Vrouwen

Zondag 4 juli wordt weer een Jonger Oranje Talentendag met ADO Den Haag Vrouwen georganiseerd. Meisjes in de leeftijdscategorie 7 tot 15 jaar kunnen meedoen bij SVV Scheveningen. Tijdens deze dag voetballen en keepen de meisjes onder het oog van de speelsters van de ADO Den Haag Vrouwen.

Jonger Oranje Talentendag met ADO Den Haag Vrouwen

Op het veld spelen de voetbalsters een groot 4 tegen 4-toernooi tegen leeftijdsgenootjes en krijgen de keepsters een professionele clinic. Alle deelneemsters maken gegarandeerd veel voetbalplezier en krijgen tussendoor de nodige tips & tricks van de aanwezige Eredivisie speelsters van de ADO Den Haag Vrouwen.

Daarnaast krijgt iedereen de kans haar grote voetbaldroom te verwezenlijken: gescout worden door de ADO Den Haag Vrouwen en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie. De speelsters gaan per leeftijdscategorie op zoek naar de beste speelsters en keepsters die namens de ‘Regio Bollenstreek’ uitgenodigd worden voor de finaleronde.

De Jonger Oranje Talentendag vindt plaats van 9:30 tot 12:30 uur voor meisjes uit de geboortejaren 2007 t/m 2013. Deelname kost 26,95 euro, inclusief gepersonaliseerd Jonger Oranje certificaat en PANNA! Doeboek.

Wat kun je verwachten?

  • Speel je veel partijtjes of krijg je een leerzame keepersclinic
  • Kun je handtekeningen scoren en op de foto met de speelsters
  • Maak je kans om gescout te worden door ADO Den Haag Vrouwen
  • Krijg je een Jonger Oranje certificaat en PANNA! Doeboek
  • Ontmoet je allemaal nieuwe voetbalvriendinnen
  • Heb je gegarandeerd veel voetbalplezier!

Zin in een onvergetelijke voetbaldag? Meld je aan op www.jongeroranje.nl!

Jonger Oranje Talentendag met ADO Den Haag Vrouwen

Datum: 10-06-21

SPONSOREN