ADO Vrouwen en Medley presenteren: Ode aan de ADO Vrouwen!

In aanloop naar de TOTO KNVB Bekerfinale, die a.s. zaterdag 5 juni plaatsvindt, heeft ADO Den Haag Vrouwen in samenwerking met John Medley een lied geproduceerd: ''Ode aan de ADO Vrouwen''!

ADO Vrouwen en Medley presenteren: Ode aan de ADO Vrouwen!

Om ADO Den Haag Vrouwen een extra stimulans te geven heeft keeperstrainer Pasquinel te Pas het initiatief genomen om een ode te brengen in de vorm van een lied. Te Pas klom in de pen om een passend concept te schrijven en legde dit voor bij hoofdtrainer Sjaak Polak. De trainer werd direct enthousiast en kwam gelijk met het idee om zijn vriend John Medley hiervoor te benaderen om dit nummer in een muzikaal jasje te gieten.

Zo gezegd, zo gedaan! ’Mister ADO’ John Medley hoefde er niet lang over na te denken en was blij om weer wat te doen voor de club. Hij heeft ‘Ode aan de ADO Vrouwen’ op zijn vrolijke manier vertolkt. Naast het aanstekelijke nummer is er ook een videoclip opgenomen en gemonteerd door Ron Schmid; bekend van het programma: ‘Ik geloof in mij’. Daarnaast wordt het initiatief ondersteund en hartelijk aangemoedigd door Kees Punt, voorzitter ADO Den Haag Vrouwen.

ADO Vrouwen en Medley presenteren: Ode aan de ADO Vrouwen!

Ode aan de ADO Vrouwen is vanaf nu te horen en zien op YouTube. Laten we hopen dat het nieuwe lied onze ADO Powervrouwen extra stimulans geeft tijdens de bekerfinale! 

Datum: 01-06-21

SPONSOREN