CMSI360 officieel partner/sponsor ADO Vrouwen

CMSI360 en ADO Den Haag Vrouwen hebben donderdag 20 mei 2021 een contract getekend voor initieel een periode van 1 jaar. Hiermee is CMSI360 officieel maatschappelijk partner en broeksponsor van ADO Den Haag Vrouwen voor het nieuwe seizoen 2021-2022.  

Eigenaar Hans Agte (CMSI360) is trots op deze samenwerking. De roots van Hans liggen in Den Haag, daar is hij geboren en getogen. Zijn bedrijf CMSI360 is gevestigd in Apeldoorn. 

Maatschappelijke karakter Power Meiden Haaglanden 
Deze samenwerking heeft een sterk maatschappelijk karakter. ADO Den Haag Vrouwen en CMSI360 gaan starten met een MVO-project ‘Power Meiden Haaglanden’, met als doelstelling het slechten van maatschappelijke (sport)drempels voor kinderen (meiden) tussen de 6 en 16 jaar. Hiervoor worden onder andere het gehele jaar door diverse mix-clinics georganiseerd. 

  De partijen die hieraan mee werken zijn: 

  • ADO Den Haag Vrouwen 
  • CMSI360 
  • Gemeente Den Haag 
  • Stichting Leergeld 
  • BC Dropshot (eredivisie Badminton) 
  • The Hague Royals (eredivisie Basketbal) 
  • Het bedrijfsleven 

Het project Power Meiden Haaglanden wordt de komende periode verder uitgewerkt.  

“Samen creëren we impact in de sport. Ik ben een trotse partner/sponsor van ADO Vrouwen en dat we met elkaar dit MVO-project gaan oppakken”, aldus Hans Agte (CMSI360). 

Ook voorzitter Kees Punt is trots op de samenwerking met CMSI360: ''De doelstellingen van CMSI360 sluiten helemaal aan bij onze missie om ook buiten de lijnen een steeds krachtigere bijdrage te leveren aan de maatschappij. We vinden het geweldig dat al deze partijen meewerken aan het MVO-project 'Power Meiden Haaglanden'. Daarnaast zijn we blij met het vertrouwen van Hans Agte. Dit blijkt ook doordat CMSI360 vanaf volgend seizoen op onze broek pronkt.''

CMSI360 officieel partner/sponsor ADO Vrouwen

(l) Hans Agte (CMSI360) en Kees Punt (Voorzitter ADO Den Haag Vrouwen)

Datum: 27-05-21

SPONSOREN