Mesker en Koster kiezen voor maatschappelijke carrière

Priscilla Mesker en Eline Koster hebben besloten om aan het einde van dit seizoen hun voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Beide speelsters kiezen voor hun maatschappelijke carrière.

Mesker en Koster kiezen voor maatschappelijke carrière

Priscilla Mesker
Na negen mooie seizoenen, waaronder maar liefst drie bekerwinsten en een landskampioenschap, gaat Mesker de club verlaten. De verdedigster is in maart 2020 moeder geworden van dochter Mila en maakte op 13 november 2020 (zeven maanden na haar bevalling) haar rentree. Met 119(!) officiële wedstrijden in het groengeel besluit Mesker om te gaan genieten van haar gezin en zich te focussen op haar eigen bedrijf: ‘’Ik wil iedereen die ADO Den Haag Vrouwen een warm hart toedraagt bedanken voor de mooie jaren. ADO Vrouwen heeft een grote rol gespeeld in mijn leven, maar de tijd om afscheid te nemen is gekomen. Ik ga genieten van mijn gezin.’’

Mesker en Koster kiezen voor maatschappelijke carrière

Eline Koster
Ook Koster stopt aan het eind van het seizoen met voetballen. De onlangs afgestudeerde fysiotherapeute gaat fulltime aan het werk. De 24-jarige Koster keerde begin dit seizoen terug bij ADO Den Haag Vrouwen, waar ze in 2016 tot en met 2018 eveneens speelde. In totaal kwam zij tot 41 officiële optredens.

Ondanks de moeilijke keuze, kijkt Koster uit naar haar maatschappelijke carrière: ‘’Ik heb besloten om te stoppen met voetballen op Eredivisie-niveau. Van het vrouwenvoetbal alleen kan je helaas niet rondkomen, daarom ga ik voor mijn maatschappelijke carrière als fysiotherapeute. Ik wil iedereen binnen deze warme, fijne club bedanken voor de mooie tijd. En; laten we afsluiten met een hoogtepunt!’’

Mesker en Koster kiezen voor maatschappelijke carrière

ADO Den Haag Vrouwen bedankt Priscilla en Eline voor de mooie seizoenen en wenst hun veel succes met hun maatschappelijke carrières!

Datum: 18-05-21

SPONSOREN