Vrouwen Eredivisie wordt weer voortgezet

De Vrouwen Eredivisie kan de komende weken doorgaan, net als de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Dat is gisteravond officieel bekendgemaakt door minister Van Arkel (VWS). Voor de Vrouwen Eredivisie worden alle voorzorgsmaatregelen om coronabesmettingen te voorkomen door de KNVB en clubs verder aangescherpt.

De voor het komend weekend al geplande wedstrijden komen voor deze aanpassingen echter te snel. Daarom wordt deze speelronde verschoven naar het weekend van 30 oktober t/m 1 november.

Dit betekent voor ADO Den Haag Vrouwen dat de thuiswedstrijd tegen VV Alkmaar op vrijdag 30 oktober gespeeld zal worden.

Eerder kan niet vanwege de interlands die de OranjeLeeuwinnen op 23 en 27 oktober spelen tegen respectievelijk Estland en Kosovo. 

Aangepaste protocollen
Om de Vrouwen Eredivisie zo snel mogelijk te hervatten, is de speelronde voor de Eredivisie Cup die op 30 oktober stond gepland verplaatst om ruimte te maken voor de competitie. De aangepaste protocollen voor de clubs worden zo snel mogelijk met het ministerie van VWS gedeeld.

Vrouwen Eredivisie wordt weer voortgezet

Datum: 15-10-20

SPONSOREN