Kagie, Abali en Obispo tekenen nieuw contract

Talenten Julia Kagie, Ilham Abali en Celainy Obispo hebben een nieuw contract getekend. Kagie en Abali tekenen voor nog twee seizoenen in het Cars Jeans Stadion, Obispo voor in ieder geval nog één seizoen. Alle drie de speelsters starten deze zomer aan hun tweede seizoen bij het eerste elftal van ADO Den Haag Vrouwen.

Kagie, Abali en Obispo tekenen nieuw contract

Julia Kagie
Julia Kagie tekent voor nog twee jaar bij ADO Den Haag Vrouwen. Van 2016 tot 2018 heeft Kagie al voor de beloften van ADO Den Haag Vrouwen gespeeld, waarin ze tot 43 officiele wedstrijden kwam. Daarna maakte zij de overstap naar Ajax. Bij Ajax speelde ze één seizoen eveneens in het beloftenelftal. Afgelopen zomer maakte Kagie haar opwachting in de Eredivisie Vrouwen en dat heeft ze voortreffelijk gedaan. De jonge verdedigster speelde alle wedstrijden van het afgelopen seizoen. 

Kagie, Abali en Obispo tekenen nieuw contract

Ilham Abali
Ilham Abali is een groot talent, dat heeft zij niet alleen bij ADO Den Haag Vrouwen laten zien, maar ook bij de jeugdelftallen van Oranje. Op 16-jarige leeftijd maakte zij haar debuut in de Eredivise. Afgelopen zomer werd dat beloond met een contract bij het eerste elftal. Helaas raakte Abali in januari geblesseerd aan haar knie, waarvan ze nog aan het herstellen is. Ilham Abali zal het aankomende seizoen hard werken om weer fit te worden, zodat zij de aankomende seizoenen kan schitteren in het groengeel.

Kagie, Abali en Obispo tekenen nieuw contract

Celainy Obispo
De 19-jarige kopsterke Obispo heeft haar contract met één jaar verlengd. Na één seizoen bij het Beloftenelftal van ADO Den Haag Vrouwen te hebben gespeeld, werd Obispo afgelopen seizoen direct doorgeschoven naar de hoofmacht. Waarvoor zij in totaal 21 keer in actie kwam. Dit seizoen was Obispo maar liefst vijf keer doeltreffend als verdedigster. Deze vijf doelpunten scoorde zij allemaal met het hoofd! 

Kagie, Abali en Obispo tekenen nieuw contract

Datum: 11-06-20

SPONSOREN