Seizoen Eredivisie Vrouwen ten einde

Het huidige seizoen van de Eredivisie Vrouwen wordt niet uitgespeeld. Dit heeft de KNVB besloten na overleg met de deelnemende clubs. Over de verdere consequenties van het besluit om het seizoen 2019/’20 van de Eredivisie Vrouwen voortijdig te beëindigen, zal komende vrijdag meer duidelijk worden.

ADO Den Haag Vrouwen betreurt de situatie uiteraard, maar staat geheel achter het besluit van het kabinet en de KNVB. De gezondheid van eenieder staat te allen tijde op nummer één. 

De hoogste competitie van het Nederlandse vrouwenvoetbal ligt al wekenlang stil vanwege de overheidsmaatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Door verlenging van deze maatregelen, die afgelopen dinsdag door de overheid werden afgekondigd, vervalt de mogelijkheid om de resterende wedstrijden en de play-offs op een gewenste manier uit te spelen.

Het TOTO KNVB Beker Vrouwentoernooi wordt ook niet meer hervat. ADO Den Haag Vrouwen zou in de kwartfinale van het toernooi het opnemen tegen Ter Leede VR1. De finale zou op 31 mei plaatsvinden in het Yanmar Stadion in Almere, thuishaven van Almere City.

Seizoen Eredivisie Vrouwen ten einde

Datum: 22-04-20

SPONSOREN