Wedstrijden ADO Den Haag Vrouwen t/m 31 maart afgelast

De kwartfinale van de KNVB Beker tussen ADO Den Haag Vrouwen en Ter Leede, die op zaterdag 14 maart om 13.00 uur gepland stond, is vanwege het Coronavirus afgelast. Dit besluit is onderdeel van de (extra) maatregelen die de regering na een crisisberaad opgelegd heeft om de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus te kunnen inperken dan wel te vertragen.

De extra maatregelen van de regering gaan per direct in en blijven in ieder geval tot en met 31 maart 2020 van kracht. Dit betekent voor het eerste elftal dat de thuiswedstrijd tegen VV Alkmaar (20 maart) en de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen (27 maart) niet doorgaan. De geplande wedstrijden voor onze jeugdteams en de ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Academie gaan eveneens niet door.

Wanneer de wedstrijden worden ingehaald, is nog niet bekend. Als de club daar meer over weet, zal dat uiteraard direct worden gecommuniceerd. ADO Den Haag Vrouwen staat hiervoor uiteraard in nauw contact met N.V. ADO Den Haag, de KNVB en de overige betrokkenen.

Wedstrijden ADO Den Haag Vrouwen t/m 31 maart afgelast

Datum: 12-03-20

SPONSOREN