Jumbo trotse nieuwe rugsponsor van ADO Den Haag Vrouwen

Jumbo Supermarkten is vanaf januari 2020 de nieuwe, trotse rugsponsor van het eerste elftal van ADO Den Haag Vrouwen. Mario Seffelaar (verantwoordelijk voor de commercie bij Jumbo), Bart Caminada (bestuurslid ADO Den Haag Vrouwen) en Kees Punt (Voorzitter ADO Den Haag Vrouwen) tekenden met plezier afgelopen vrijdag het contract dat dit vastlegt. 

Behalve dat Jumbo dit kalenderjaar op de achterkant van het wedstrijdshirt te bewonderen is, zal Jumbo de aankomende thuiswedstrijden in de Eredivisie Vrouwen ook invulling geven aan de wedstrijd- en balsponsoren. 

Jumbo trotse nieuwe rugsponsor van ADO Den Haag Vrouwen

V.l.n.r.: Bart Caminada, Kees Punt en Mario Seffelaar

Seffelaar heeft een warme relatie met ADO Den Haag Vrouwen: ''Samen winnen en samen ondernemen is de slogan van Jumbo. Deze slogan past ook perfect bij ADO Den Haag Vrouwen. Het vrouwenvoetbal zit in de lift en krijgt steeds meer voet aan de grond, daardoor zag Jumbo vele mogelijkheden in een nieuwe, intensieve samenwerking. Afgelopen weken hebben wij diverse acties in de filialen rondom het Cars Jeans Stadion gehouden, wat resulteerden in ruim 2700 bezoekers afgelopen wedstrijd tegen PSV. Je gunt deze hardwerkende meiden de aandacht die zij verdienen en daar dragen wij graag een steentje aan bij.''

Namens ADO Den Haag Vrouwen laat Kees Punt weten eveneens zeer verheugd te zijn met deze samenwerking: “Jumbo is een zeer professionele en ervaren organisatie, die de afgelopen jaren in hun samenwerking met verschillende sportmerken liet zien hoeveel kennis en kunde ze in huis hebben. Deze mooie stap is ook een teken van vertrouwen en commitment van hun kant. Wij zijn er dan ook trots op dat Jumbo zich als rugsponsor aan onze mooie club verbindt.''

Jumbo trotse nieuwe rugsponsor van ADO Den Haag Vrouwen

Over Jumbo:

Alles draait om 100% tevreden klanten

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Jumbo trotse nieuwe rugsponsor van ADO Den Haag Vrouwen

Datum: 10-02-20

SPONSOREN