Meiden O17 zijn ook Kontich de baas, geen goede generale 015

Een dag na de competitiezege op de jongens van Hillegersberg bonden de meiden onder 17 van ADO Den Haag Vrouwen zondag ook de Belgische meiden van Kontich aan de zegekar.

Terwijl ADO Den Haag Vrouwen op het hoofdveld tegen Bayer Leverkusen aantrad, kruisten de meiden onder 17 op het tweede veld de degens met Kontich. Na haar twee treffers tegen Hillegersberg bracht Myrthe Korstanje met de openingstreffer een weekendhat-trick op haar naam. Omdat de Haagse meiden veel mogelijkheden onbenut lieten, wisten de Belgen die achterstand voor het rustsignaal nog te repareren.

In de tweede helft was er tegen de Haagse schutters geen kruid meer gewassen. Via treffers van Ravalcheny van Ommeren en Julia Banwari (tweemaal) liep ADO Den Haag steeds verder weg. Kontich deed nog wel iets terug, maar topscorer Manon van Raay diende de tegenstander direct van repliek: 5-2. 

In de aanloop naar de hervatting van de competitie (zaterdag om 9.30 uur thuis tegen VELO) oefenden de meiden onder 15 zaterdag tegen de jongens onder 15 van Focus '07. De tegenstanders bleken een flink maatje te groot: 9-0. Gelukkig zegt een generale repetitie nog niets over de daaropvolgende eerste voorstelling. 

Actiefoto's: René Jansen

Meiden O17 zijn ook Kontich de baas, geen goede generale 015 Meiden O17 zijn ook Kontich de baas, geen goede generale 015 Meiden O17 zijn ook Kontich de baas, geen goede generale 015 Meiden O17 zijn ook Kontich de baas, geen goede generale 015

Datum: 20-01-20

SPONSOREN