Dag 5: ADO Vrouwen keert voldaan terug naar Nederland

Na vijf intensieve dagen keerde de slectie op donderdagavond terug naar Nederland. De laatste dag van het trainingskamp werd afgesloten met een mooie standwandeling en een middagje 'cultuur snuiven' in Faro!

Dag 5: ADO Vrouwen keert voldaan terug naar Nederland

Iets later dan de afgelopen dagen verzamelden de selectie, staf en organisatie voor de laatste keer in de eetzaal van hotel Holiday Inn. Na het wederom prima ontbijt, werd er een stevige 'uitloop' wandeling gemaakt, met prachtig uitzicht over het mooie Armacão de Pêra. De nodige kiekjes werden uiteraard gemaakt!

Dag 5: ADO Vrouwen keert voldaan terug naar Nederland

Om 12.00 uur werden de kamers uitgecheckt en stond de bus klaar om te vertrekken richting Faro, waar iedereen lekker zijn eigen gang kon gaan. Sommige speelsters zijn gaan wandelen en bezochten winkeltjes, andere speelsters namen plaats in de zon op het terras om te lunchen. 

Om 17.00 uur werd de reis voorgezet naar het vliegveld. Rond de klok van 23.00 uur landde de selectie weer op Nederlandse bodem.

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd trainingskamp! Dank aan iedereen die hier zijn steentje aan heeft bijgedragen. Wij hebben genoten!

Datum: 17-01-20

SPONSOREN