Dag 3: Pittige veldtraining en golfclinic

Inmiddels was dag drie van het trainingskamp in Portugal alweer aangebroken. Naast een pittige veldtraining stond er deze dag ook amusement op het programma. 

Net als iedere ochtend verzamelden de speelsters en stafleden weer vroeg in de eetzaal van het hotel om gezamenlijk te ontbijten. Daarna stond wederom de ochtendtraining op het programma. Pass- en trapvormen, doorbewegen tussen de linies, verschillende afwerkvormen (in competitieverband) en het hoofd, schouders, knie, teen en groentespel werden deze training afgewerkt. 

Dag 3: Pittige veldtraining en golfclinic

Na de pittige ochtendtraining schoven de meiden weer aan voor de lunch. De middag werd voorgezet, in het genot van een heerlijk zonnetje, met een golfclinic bij Salgados Golf Course. Tijdens deze clinic werden er drie verschillende oefenvormen afgewerkt: putten, chippen en afslaan op de driving range. 
Er werd veel gelachen en een hele hoop mooie ballen geslagen, ook op de golfbaan spat het fanatisme er bij de meiden vanaf!

Verder had dag drie een rustig avondprogramma en konden de speelsters vroeg naar bed om zich klaar te maken voor de oefenwedstrijd van morgen.

Helaas heeft Recreativo Huelva de wedstrijd afgezegd wegens teveel blessures en wordt de tegenstander een nationale Spaanse elftal voor meiden onder de 17 jaar. Tevens vangt de oefenwedstrijd om 17.15 uur i.p.v. 16.00 uur. 

Dag 3: Pittige veldtraining en golfclinic Dag 3: Pittige veldtraining en golfclinic Dag 3: Pittige veldtraining en golfclinic

Datum: 15-01-20

SPONSOREN