Dag 2: Hoog tempo voetballen en dineren met sponsoren

Dag twee van het trainingskamp van ADO Den Haag Vrouwen in Portugal was er één van veel arbeid. Zowel in de ochtend als in de middag werd er getraind door de selectie.

08.00 uur stond er op de klok toen de speelsters plaatsnamen in de inmiddels alweer vertrouwde eetzaal van Hotel Holiday Inn. Een goede bodem was van groot belang, omdat het er fanatiek aan toe zou gaan op de tweede dag op de Portugese bodem.

Dag 2: Hoog tempo voetballen en dineren met sponsoren

De ploeg van Sjaak Polak werkte zich in wederom prima weeromstandigheden in het zweet tijdens de ochtendtraining. Zoals aangekondigd ging het tempo omhoog en keerde de speelsters voldaan en vermoeid terug naar het hotel, waar zij vrijwel direct konden aanschuiven voor de lunch. 

Dag 2: Hoog tempo voetballen en dineren met sponsoren

Om 14.50 uur werden de speelsters weer in de centrale hal verwacht om gezamenlijk naar het strand te gaan voor een strandtraining. De keepsters werkten een apart programma af met keeperstrainer Pasquinel te Pas. De speelsters speelden onder andere een potje voetvolley.

Na het harde trainen namen zelfs sommige speelsters nog een duikje, niet vrijwillig ;), in de koude zee! Er heerst een prima sfeer!

De (licht) geblesseerde speelsters gingen met fysio Wanda Schreuders het zwembad in om verschillende (herstel)oefeningen te doen.

Op het avondprogramma stond een diner met de sponsoren, gevolgd door de ADO Den Haag Vrouwen-quiz en muziek quiz, opgezet door speelsters Nadine Noordam, Priscilla Mesker, Shanique Dessing (Kleedkamer DJ van ADO Vrouwen) en Chasity Grant. 

Na veel gelachen te hebben, kunnen wij concluderen dat het een geslaagde avond was voor onze sponsoren die door middel van de quiz de speelsters erg goed hebben leren kennen!

 

Dag 2: Hoog tempo voetballen en dineren met sponsoren Dag 2: Hoog tempo voetballen en dineren met sponsoren

Datum: 14-01-20

SPONSOREN