Expresso Experience Day bij ADO Vrouwen!

Hoe bereiden de speelsters van ADO Den Haag Vrouwen zich voor op een competitiewedstrijd?
Het ‘Expresso elftal’ ervaarde dit tijdens de Expresso Experience Day!

De Expresso Experience day is onderdeel van het sponsorship tussen Expresso Fashion en ADO Den Haag Vrouwen en slaat de brug tussen de Expresso winkelteams en het ADO vrouwenteam. Wat ons verbindt is teamspirit kweken en per situatie de juiste vrouw op de juiste plek zetten. Expresso shopmanagers zijn net als een voetbaltrainer dagelijks bezig met teamontwikkeling en tactische inzet van de teamleden.

Expresso Experience Day bij ADO Vrouwen!

Het Expresso elftal bestond uit elf vrouwen uit verschillende Expresso winkels. Deze vrouwen zijn gekozen op basis van hun bijzondere, mooie, prestaties in hun winkels.

De Expresso collega’s verzamelden rond half 4 in Skylounge En Un Momento d’ADO. De middag werd afgetrapt met een welkomstwoord van bestuurslid Nazima Ramdin, waarna om 16.00 uur de sportmaaltijd, gezamenlijk met de speelsters, op het programma stond.

De avond tot aan de wedstrijd werd gevuld met verschillende unieke belevenissen, waaronder een presentatie van bondscoach Sarina Wiegman en de tactische wedstrijdbespreking van hoofdtrainer Sjaak Polak. Uit beide presentaties bleek maar weer dat een elftal net zo werkt als een modewinkelteam. Verbinding met het publiek zoeken, duidelijke afspraken en aandacht voor ieders kwaliteiten, alle ingrediënten zijn hetzelfde. De Expresso collega’s herkenden heel veel in de verhalen van de coaches.

Expresso Experience Day bij ADO Vrouwen!

De wedstrijd tussen ADO Den Haag Vrouwen en SC Heerenveen werd bijgewoond vanuit de Field Seats, zodat elke aanwijzing/coaching gevolgd kon worden. Ondanks dat ADO Den Haag Vrouwen tegen een zure nederlaag aanliep, was de Expresso Experience Day een groot succes. “Zo dicht op het veld krijg je nog meer respect voor die hardwerkende voetbalsters”, aldus de deelneemsters aan de Expresso Experience Day.

ADO Den Haag Vrouwen bedankt het Expresso elftal voor hun enthousiasme! Wij hebben van jullie genoten.

Expresso Experience Day bij ADO Vrouwen! Expresso Experience Day bij ADO Vrouwen!

Datum: 05-11-19

SPONSOREN