Pia Rijsdijk naar SC Sand in de Bundesliga

Pia Rijsdijk heeft een contract getekend bij SC Sand in Duitsland. De club is een stevige middenmoter in de Bundesliga. Pia kwam vorig seizoen over van MSV Duisburg en maakt zodoende weer een terugkeer naar de Duitse competitie. Met 19 goals in de Eredivisie Vrouwen was Pia Rijsdijk afgelopen seizoen de topscoorster van ADO Den Haag Vrouwen. 

Pia Rijsdijk: ''Ik wil de club bedanken, ik heb mij er altijd goed gevoeld. Ik ben dankbaar dat ik heb mogen uitkomen voor ADO! Met als hoogtepunt het winnen van de bekerfinale tegen Ajax in seizoen 2015-2016. Verder wil ik de fans enorm bedanken en wil ik mijn waardering uitspreken naar de mensen die zich altijd inzetten voor ADO Vrouwen! Het is fantastisch om te zien dat de mensen zoveel om de club geven en echt een groengeel hart hebben. Dat zijn mooie dingen om te zien.

Ik ga weer een nieuwe uitdaging aan en kijk daar enorm naar uit. We zijn al volop bezig met de voorbereiding. Het is weer een stapje erbij, maar dat vind ik het mooie eraan. Je verlegt je grezen en ik zou tegen een ieder willen zeggen dat als je die kans krijgt, dat je die moet pakken. 

Als laatste wil ik de staf en het team heel veel succes wensen in het nieuwe seizoen. Ik ga jullie volgen!''

De eerste oefenwedstrijd met SC Sand heeft Pia er al op zitten en ze was gelijk trefzeker tegen SC Freiburg. Heel veel succes bij SC Sand Pia!

Foto: Women's sports agency

Pia Rijsdijk naar SC Sand in de Bundesliga

Datum: 09-07-19

SPONSOREN