Kim Mourmans: ‘’Het seizoen mag van mij vandaag al beginnen!’’

ADO Den Haag Vrouwen heeft zich versterkt met de komst van Kim Mourmans. De 24-jarige middenveldster komt over van Ajax en heeft vrijdag haar contract getekend. Kim begon haar carrière als profvoetbalster bij Standard Luik, gevolgd door PSV en Ajax. Aankomend seizoen zal zij haar thuiswedstrijden spelen in het Cars Jeans Stadion.

Kim Mourmans: ‘’Het seizoen mag van mij vandaag al beginnen!’’

Hoofdtrainer Sjaak Polak is verheugd met komst van Kim: ‘’Kim is een speelster met veel ervaring, maar ook haar gedrevenheid is mij niet onopgemerkt gebleven. Ze is weer helemaal wedstrijdfit na haar blessure en dat getuigt van doorzettingsvermogen. Daarnaast is Kim een speelster die op meerdere posities uit de voeten kan en bij ADO Den Haag Vrouwen past. ‘’

Kim Mourmans: ‘’Het seizoen mag van mij vandaag al beginnen!’’

Kim is blij met haar contractondertekening bij ADO Vrouwen: ‘’Er volgde een spannende periode voor de overschrijving, maar gelukkig is het allemaal gelukt en mag ik komend seizoen in het shirt van ADO spelen! Ik ga in Den Haag wonen en werken, zodat ik dagelijks niet heen en weer hoef te reizen en mij volledig kan focussen op het voetballen.

Het goede gevoel dat Kim bij ADO Vrouwen heeft, heeft ze overgehouden aan haar eerste gesprek: ‘’ADO is een mooie club waar ik het met mijn vorige clubs altijd erg lastig tegen had. Het spelen in het Cars Jeans Stadion is wel erg ‘’sjiek’’. Zo zeggen wij dat op zijn Limburgs ;).

Afgelopen seizoen mocht ik bij Ajax revalideren en was ik in de winterstop weer volledig fit. Het is mijn doel om na mijn blessure weer op het hoogste niveau te mogen spelen. Ik hoop dat ik deze lijn kan doortrekken en dat ik dit seizoen veel minuten mag gaan maken. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in! Voor mij mag het seizoen vandaag al beginnen, op naar een mooi seizoen!

Welkom bij onze mooie club Kim!

Kim Mourmans: ‘’Het seizoen mag van mij vandaag al beginnen!’’ Kim Mourmans: ‘’Het seizoen mag van mij vandaag al beginnen!’’

Datum: 05-07-19

SPONSOREN