Staf en bestuur nu ook in Expresso Fashion

Sinds begin 2018 sponsort Expresso Fashion de presentatiepakken van ADO Den Haag Vrouwen. Daardoor zien de speelsters er zowel op het veld als naast het veldpiekfijn uit. De samenwerking strekt zich niet alleen uit op het gebied van kleding. In de herfstvakantie hebben beide partijen succesvol een voetbalclinic georganiseerd, waarbij Expresso een groot deel van de aankleding heeft verzorgd.

Expresso is bij uitstek een modemerk voor vrouwen en het lag daarom voor de hand om ook de vrouwelijke staf rondom het team van mooie presentatiepakken te voorzien. Expresso ging zelfs nog een stap verder en heeft ervoor gezorgd dat onlangs ook alle mannelijke leden zijn voorzien van een presentatiepak. Een fantastisch gebaar van onze sponsor.

ADO Den Haag Vrouwen is Expresso Fashion in de personen van Esther van Eijk en Vidar van der Zaag zeer erkentelijk voor deze sponsoring.

Bij de thuis wedstrijd tegen Achilles’29 op dinsdag 11 december werden de presentatiepakken officieel in gebruik genomen. Na de wedstrijd zijn speelsters en staf met elkaar op de foto gegaan, hetgeen leidde tot onderstaand prachtige foto.

Staf en bestuur nu ook in Expresso Fashion

Foto: Remko Kool

Datum: 13-12-18

SPONSOREN