Ristorante Fratelli nieuwe hoofdsponsor ADO Den Haag Vrouwen

ADO Den Haag Vrouwen heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden in Ristorante Fratelli. Vanaf komend seizoen prijkt Fratelli op het wedstrijdshirt van de Haagse Eredivisie Vrouwen club.

Fratelli is een begrip in Den Haag en omstreken. Het Italiaanse restaurant tekent een overeenkomst van een jaar met een optie tot verlenging. Het Haagse horecabedrijf volgt hiermee Solid Online op, dat besloot om na een aantal jaren te stoppen als hoofdsponsor van de Residentieclub.

De eigenaar van Fratelli ziet de samenwerking helemaal zitten:
“Het Vrouwenvoetbal zit in de lift, maar blijkt nog steeds moeilijk aan sponsors te kunnen komen. Wij vinden het leuk om onze bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de ADO Vrouwen. Zij verdienen het gewoon! Zij zijn net zoals ons bedrijf een begrip in de regio”.

Ook Kees Punt, voorzitter van ADO Den Haag Vrouwenvoetbal is ook erg enthousiast:
“Het is fantastisch om zo’n mooi bedrijf als Fratelli achter ons te hebben staan. Het zijn echte ondernemers die net als ADO Vrouwen in de Haagse regio een grote rol spelen. Ze hebben nu 9 vestigingen en via al die vestigingen kunnen wij ook weer onze bekendheid en aanwezigheid uitbouwen. We hebben veel zin en vertrouwen in deze mooie samenwerking.”

ADO Den Haag Vrouwen zal haar nieuwe wedstrijdtenues, inclusief het goednieuwe uittenue, met Fratelli op de voorzijde, vlak voor de open dag van 5 augustus presenteren aan het grote publiek. Vanaf de open dag zal het nieuwe uittenue beschikbaar zijn voor de verkoop”

Ristorante Fratelli nieuwe hoofdsponsor ADO Den Haag Vrouwen

Datum: 27-06-18

SPONSOREN