ADO Den Haag Vrouwen versterkt zich met Pia Rijsdijk en Amber Verspaget

Pia Rijsdijk keert terug bij ADO Den Haag Vrouwen. De spits komt over van het Duitse MSV Duisburg en tekent een contract van één jaar bij de hoofdmacht van ADO Den Haag Vrouwen.

Aan het begin van het seizoen 2017-2018 verruilde Pia Rijsdijk de Residentieclub voor het Duitse MSV Duisburg. Na een jaar keert de spits weer terug naar de Eredivisie Vrouwen.
Rijsdijk speelde voor haar Duitse transfer van 2015 tot 2017 bij de Residentieclub. “Ik kijk er naar uit om weer te starten, ik ben blij om weer in Den Haag te mogen spelen komend seizoen het voelt als thuiskomen. Daarnaast hoop ik komend seizoen met het team het hoogst haalbare te halen en onderdeel uit te maken van de kampioenspoule. En een herhaling van de bekerfinale uit 2016 zou zeker ook heel mooi zijn.”

Naast Pia Rijsdijk versterkt ADO Den Haag Vrouwen zich ook met Amber Verspaget. De 20-jarige Brabantse verdedigster komt over van Achilles ’29 en tekent een contract van één jaar bij de Residentieclub.

Amber Verspaget: “Ik hoop op een mooi en vooral leerzaam seizoen, waarbij ik mij zowel als speelster als mens hoop te ontwikkelen. Daarnaast hoop ik dat wij sportief gezien volgend jaar toch wel tot de bovenste vijf mogen horen.”

ADO Den Haag Vrouwen wenst Pia en Amber heel veel succes komend seizoen.

ADO Den Haag Vrouwen versterkt zich met Pia Rijsdijk en Amber Verspaget

Datum: 19-06-18

SPONSOREN