Party Events Company en ADO Den Haag Vrouwen sluiten driejarige sponsorovereenkomst

Met ingang van het nieuwe seizoen zal Party Events Company sponsor worden van ADO Den Haag Vrouwen. Het bedrijf van Nootdorper Ricardo Lodder en zijn zus Roxanne verbindt zich voor drie jaar aan de vrouwentak van ADO. Het bedrijf is al langere tijd een graag geziene gast bij thuiswedstrijden en steunde de vrouwen al op kleinere schaal. Die samenwerking is verder geformaliseerd en voor langere tijd bestendigd.

Party Events Company wil met een groep enthousiaste mensen een nog breder publiek kennis laten maken met de mogelijkheden die ze bieden om evenementen tot een groot succes te maken. De dienstverlening varieert van het plaatsen van een springkussen tot een geheel verzorgd themafeest. Ricardo Lodder is een groot ADO supporter en ziet in ADO Den Haag Vrouwen een prachtig podium om verder te werken aan zijn naamsbekendheid. Hij aarzelde dan ook niet lang toen hij werd gevraagd om bij de vrouwen toe te treden tot de groep sponsoren. Naast exposure wil hij ook vooral werken aan de invulling van zijn relatiemarketing, bij thuiswedstrijden van ADO Den Haag Vrouwen. Lodder: “Het pure van de sport en de passie van de meiden om een topprestatie te leveren zijn aspecten die me aanspreken en waar ik me als bedrijf graag mee verbindt. En omdat ik in mijn bedrijf ook kijk naar de langere termijn zijn we het ook al snel eens geworden over een meerjarige verbintenis.”

Commercieel manager Richard de Lange van ADO Den Haag Vrouwen is logischerwijs verheugd wederom een nieuwe sponsor te mogen begroeten die met de club stappen wil maken naar een verdere professionalisering. “Ricardo begrijpt als geen ander wat het is om dromen waar te maken. Hij doet dat met zijn bedrijf dagelijks voor klanten, wij doen dat voor meiden die dromen van een mooie voetbalcarrière”. De passie die wij erin leggen om dat voor onze meiden te bewerkstelligen, herkennen we bij Party Events Company, daarom is het ook zo’n mooie match. We zijn heel blij dat Party Events Company ons de komende jaren steunt in het vervullen van dromen.

Party Events Company en ADO Den Haag Vrouwen sluiten driejarige sponsorovereenkomst

Datum: 28-05-18

SPONSOREN