UPDATE! Pelova, Kuilenburg en Speelman in Oranje Onder 19

Dinsdag 6 maart
Vandaag heeft Oranje Onder 19 haar derde en tevens laatste oefenduel in La Manga gespeeld. Ditmaal was Italie de tegenstander en ook deze wedstrijd won Oranje Onder 19 overtuigend met 3-1. Victoria Pelova en Romy Speelman startten deze wedstrijd in de basis. 

Terugkijkend naar alle duels van de afgelopen dagen betekent het dat Oranje Onder 19, 13 doelpunten voor en 1 doelpunt tegen heeft gehad. Een mooi resultaat! 

UPDATE! Pelova, Kuilenburg en Speelman in Oranje Onder 19

Maandag 5 maart
Oranje Onder 19 werkt momenteel in het Spaanse La Manga een oefentoernooi af. Afgelopen weekend speelde de ploeg van Jessica Torny twee wedstrijden. Hierbij versloeg het Denemarken met 4-0 en de Amerikanen met maar liefst 6-0. 

Onder 19 begon het toernooi afgelopen vrijdag met een wedstrijd tegen Denemarken (4-0). Romy Speelman en Victoria Pelova startten deze wedstrijd in de basis. Sabine Kuilenburg mocht in de tweede helft haar opwachting maken. 

Zondag 4 maart stond de tweede wedstrijd van het toernooi op het programma, ditmaal was Amerika de tegenstander (6-0). Victoria Pelova begon deze wedstrijd in de basis en was veelal de aangever in de fraai uitgevoerde aanvallen. 

Onder 19 bereidt zich voor op de Eliteronde, welke start op 4 april. En het naderende WK, dit toernooi start deze zomer op 5 augustus in Frankrijk. Aankomende dinsdag, 6 maart, speelt Nederland haar laatste wedstrijd van het oefentoernooi, ditmaal tegen Italië. De wedstrijd start om 14.00 uur. 

KNVB-coach Jessica Torny heeft drie speelsters van ADO Den Haag Vrouwen opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal voor vrouwen onder 19 jaar. Victoria Pelova, Sabine Kuilenburg en Romy Speelman zullen volgende week afreizen naar Spanje voor het ‘La Manga Tournament’ (28 februari t/m 7 maart 2018). 

Tijdens dit toernooi zullen de volgende wedstrijden gespeeld worden:

  • Nederland – Denemarken, vrijdag 2 maart 2018, 14.00 uur (lokale tijd), La Manga Club - Spanje 
  • Nederland – USA, zondag 4 maart 2018, 18.30 uur (lokale tijd), La Manga Club – Spanje
  • Nederland – Italië, dinsdag 6 maart 2018, 14.00 uur (lokale tijd), La Manga Club – Spanje

ADO Den Haag Vrouwenvoetbal wenst Victoria, Sabine en Romy heel veel succes in Spanje

Datum: 05-03-18

SPONSOREN