ADO Girls Academy teams kennen mooie start nieuwe jaar

De meiden van de ADO Girls Academy teams zijn het nieuwe jaar goed begonnen. Op een koud Sportpark Ockenburg genoot het in grote getale opgekomen publiek van leuk voetbal en mooie doelpunten. De groengelen ploegjes presteerden maximaal door alle drie de wedstrijden met winst af te sluiten.

ADO Girls Academy teams kennen mooie start nieuwe jaar

Sinds het begin van dit seizoen heeft ADO Den Haag Vrouwen een samenwerking met Girls Soccer Nederland, een non-profit organisatie welke meisjes voetbalactiviteiten op een hoog niveau aanbiedt. Vanuit deze samenwerking worden er teams samengesteld. Deze teams spelen in de regio onder de naam ADO Girls Acadamy hun wedstrijden. De speelsters worden geselecteerd vanuit de activiteiten van de ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Academie en de activiteiten van Girls Soccer Nederland. Tevens komen zij allemaal nog bij uit hun eigen amateurclubs.

ADO Girls Academy teams kennen mooie start nieuwe jaar

Die Haghe is al jaren zeer serieus met het vrouwenvoetbal bezig. De club uit Den Haag wilde zich graag meten en zorgde voor een prima organisatie afgelopen zondag. Er werden drie wedstrijden gespeeld met de Onder 11, de Onder 12 en de Onder 14. De twee jongste teams van de ADO Girls Academy waren een maatje te groot voor de zwartwitte gastvrouwen. De Onder 15 had tegen de Onder 15 van Die Haghe een zwaardere dobber. Die Haghe, trotste koploper in haar eigen meisjes competitie, gaf goed tegenstand en liet zien ook een aantal zeer vaardige speelsters in huis te hebben. Het werd een aantrekkelijke wedstrijd waarbij, de in het blauw geklede, ADO talenten toch sterker bleken.

ADO Den Haag Vrouwen bedankt Die Haghe voor deze grandioze voetbaldag en kijkt uit naar de volgende activiteiten van ADO Girls Academy teams.

Datum: 11-01-18

SPONSOREN