Magazines

Laatste Magazine

ADO Vrouwen Magazine mei 2022

Eindelijk is het zover! Het nieuwe ADO Den Haag Vrouwen Magazine. Door de rumoerige tijd van de afgelopen twee jaar, ten aanzien van het Coronavirus, is het al even geleden dat we een magazine hebben uitgebracht.

Desondanks zijn ook in deze editie de items nauwkeurig uitgekozen en onderschrijven zij inhoudelijk de sportieve en maatschappelijke resultaten en successen die in de afgelopen tijd zijn geboekt.

Lees verder


Voorgaande Magazines

Powervrouwen Magazine Februari 2018

Lees verder

Powervrouwen Presentatiegids november 2017

Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe presentatiegids! Na de wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen – FC Twente afgelopen 10 november is in het spelershome van ADO Den Haag Vrouwen de nieuwe presentatiegids gepresenteerd! Deze editie van het Powervrouwen magazine staat in het teken van het nieuwe seizoen. Klik op de cover om de presentatiegids digitaal te bekijken!

Lees verder

Powervrouwen jubileumuitgave mei 2017

De laatste editie van het Powervrouwen magazine seizoen 2016-2017, de jubileumuitgave, is in de rust van de wedstrijd tussen ADO Den Haag Vrouwen – PSV (12-05-2017) gepresenteerd in het spelershome van ADO Den Haag Vrouwen. Deze editie staat geheel in het teken van tien jaar ADO Den Haag Vrouwen! Benieuwd geworden naar de nieuwste editie? Klik dan op de cover om het magazine digitaal te bekijken!

Lees verder

Powervrouwen Magazine december 2016

De zesde editie van het Powervrouwen Magazine na de wedstrijd tussen ADO Den Haag Vrouwen – FC Twente (23-12-2016) gepresenteerd in het spelershome van ADO Den Haag Vrouwen. Deze editie staat geheel in het teken van de kerst. Benieuwd geworden naar de nieuwste editie? Klik dan op de cover om het magazine digitaal te bekijken!

Lees verder

Powervrouwen Presentatiegids oktober 2016

Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe presentatiegids! Na de wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen – Achilles’29 afgelopen 28 oktober is in het spelershome van ADO Den Haag Vrouwen de nieuwe presentatiegids gepresenteerd! Deze editie van het Powervrouwen magazine staat in het teken van het nieuwe seizoen. Voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen – PEC Zwolle op 18 november zal deze worden uitgedeeld aan de bezoekers in het Kyocera Stadion. Kan je niet wachten? Klik dan op de cover om de presentatiegids alvast digitaal te bekijken!

Lees verder

Powervrouwen Magazine mei 2016

De vierde editie van het Powervrouwen Magazine is na de wedstrijd tussen ADO Den Haag Vrouwen – Telstar (20-05-2016) gepresenteerd en uitgedeeld in het Kyocera Stadion. Deze editie staat in het teken van de spannende bekerfinale tussen ADO Den Haag Vrouwen en Ajax. Benieuwd geworden naar de vierde editie? Klik dan op de cover om het magazine digitaal te bekijken.

Lees verder

Powervrouwen Magazine februari 2016

Het eerste exemplaar van de derde editie van het Powervrouwen Magazine is uitgereikt aan bondscoach Arjan van der Laan. Hij ontving het dit exemplaar in de rust van de wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen – FC Twente (12-02-2016) in het Kyocera Stadion. Benieuwd geworden naar de derde editie? Klik dan op de cover om het magazine digitaal te bekijken.

Lees verder

Powervrouwen Magazine december 2015

Vrijdag 18 december 2015 is het eerste exemplaar van de tweede editie van het ADO Den Haag Vrouwen Magazine uitgereikt aan powervrouw Fajah Lourens. Zij ontving het eerste exemplaar tijdens de wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen – SC Heerenveen in het Kyocera Stadion. Fajah heeft zelf een column genaamd ‘doorzetten’ in het magazine geschreven!! Benieuwd geworden naar de tweede editie? Klik dan op de cover om het magazine digitaal te bekijken.

Lees verder

Powervrouwen Magazine september 2015

Vrijdag 25 september 2015 is het ADO Den Haag Vrouwen magazine gepresenteerd tijdens de wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen – PEC Zwolle in het Kyocera Stadion. Het magazine is een initiatief van Arnout Verzijl en Hans Willink en komt vier keer per jaar uit. Het bevat diepte-interviews met staf en speelsters van zowel het belofte-elftal als de selectie en achtergrondinformatie over de organisatie. Benieuwd geworden naar het magazine? Bekijk deze dan door op de cover te klikken!

Lees verder

SPONSOREN