ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Academie

Sinds het seizoen 2012-2013 beleven vele meiden een hoop plezier met de trainingen en wedstrijden van de ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Academie. Kwalitatief hoogstaande trainingen gericht op de individuele ontwikkeling, gecombineerd met een hoop voetbalplezier maken deze activiteiten tot een waar succes! Het merendeel van onze deelneemsters komt iedere cursus weer terug. Niet alleen aan de speelsters is gedacht maar ook voor de keepers is er een speciale Keepers Academie. Schrijf je nu in voor de najaarsreeks!

Wat is het?

  • De opstap naar een carrière als voetbalprof: de ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Academie wordt gegeven door gediplomeerde trainers en speelsters van (Jong) ADO Den Haag Vrouwen;
  • Een serie van 6 voetbaltrainingen van 75 minuten op drie niveaus (beginnend – gestart – gevorderd) en één wedstrijd als afsluiting, dus gegarandeerd 7 activiteiten per reeks!
  • Een serie van 7 keeperstrainingen (waarvan mogelijk 1 wedstrijd) onder leiding van gediplomeerde keeperstrainers en keepsters van (Jong) ADO Den Haag Vrouwen.

Voor wie is het?

Fanatieke voetbalsters en keepsters die geboren zijn tussen 2002 en 2007 (verdeeld over vier groepen (O10/O11, O12/O13, O14/O15 en keepsters). Minimum aantal deelnemers per groep is 8 speelsters.

Wat zijn de kosten?

Het inschrijfgeld voor de academie bedraagt € 130,-

Wat krijg je ervoor?

  • Zes trainingen en één wedstrijd.
  • Een oorkonde
  • Een familiepas voor twee ouders en twee kinderen voor alle thuiswedstrijden in de competitie van ADO Den Haag Vrouwen seizoen 2017-2018 (maximaal één per seizoen)

Locatie

Sportclub Monster (Duyvenvoordestraat 56, 2681 HN, Monster)

Inschrijven

Jouw gegevens *

Gegevens van je ouder / verzorger *

Gegevens van je ouder / verzorger 2

Overig *