ADO Vrouwen clinic in Cars Jeans Stadion

Op vrijdag 4 mei organiseert ADO Den Haag Vrouwen een voetbalclinic in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. Vind jij het heerlijk om de hele dag te voetballen en ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat op een training van ADO Den Haag Vrouwen?

De clinic wordt verzorgd door speelsters en stafleden van (Jong) ADO Den Haag Vrouwen. Natuurlijk is er ook aan de keepers gedacht. Daarvoor is een apart programma opgezet. Alle trainingsvormen zijn aangepast op leeftijd en niveau. Afhankelijk van het weer zal er tussendoor pauze worden gehouden in Sky Lounge En Un Momento d’ADO, waar je uitzicht hebt over het hele veld van het Cars Jeans Stadion. Vanaf de eerste tot de laatste minuut staat voetbal centraal!

Dit is jouw kans om kennis te maken en tips te vragen met en aan jouw favoriete speelster!

Voorafgaand aan de clinic is er de mogelijkheid om het officiële ADO Den Haag Vrouwen uittenue met korting te kopen, zodat je in stijl het veld kunt betreden! Het tenue bestaat uit een shirt, broekje en kousen. De prijs van het uittenue bedraagt voorafgaand aan de clinic €59,99 (normaliter € 69,95).

Clinics

Wie

  • Meisjes geboren in 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 en 2008
  • Jongens geboren in 2005, 2006, 2007 en 2008

Prijs

De prijs voor deze onvergetelijke dag bedraagt €35,- per deelnemer

Om de kwaliteit te waarborgen houden wij een maximum aantal deelnemers aan. Schrijf je snel in want VOL = VOL!

De inschrijving is pas definitief wanneer wij de betaling in goede orde ontvangen hebben.
Inschrijven kan tot en met donderdag 3 mei 2018

Locatie

Cars Jeans Stadion

SPONSOREN