Wicky Water ondersteunt ADO Vrouwen in haar “minder-suiker” missie!

september 14, 2017 in Nieuws, Uitgelicht

Wicky sponsort ADOpowervrouwen gedurende het jaar met gratis pakjes drinken! Dit doet Wicky met haar nieuwe variant: Wicky Water met Fruit. Deze pakjes -die heel weinig suiker bevatten- worden uitgedeeld o.a. bij clinics, de ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Academie en aan ballenmeisjes en players escort tijdens thuiswedstrijden.

Wicky Water met Fruit past naadloos bij de missie van ADO Den Haag Vrouwen om verantwoord eten en drinken te stimuleren. Kinderen krijgen immers tegenwoordig te veel (onnodige) suikers binnen en bewegen te weinig. Door middel van diverse clinics, het organiseren van jeugdvoetbaltoernooien en het geven van voorlichtingen op basisscholen hoopt Stichting Powervrouwen.nl (de maatschappelijke stichting van ADO Den Haag Vrouwen) haar steentje bij te dragen in deze inmiddels landelijke discussie. Wicky Water is een welkome aanvulling: het pakje drinken bevat zéér weinig suiker en bevat daarnaast géén kleurstoffen en géén zoetstoffen.

ADO Den Haag Vrouwen vindt het erg belangrijk om bewust bezig te zijn met bewegen en gezondheid en heeft met Wicky een passende partner gevonden. Daarnaast is het uitdelen van de gratis pakjes Wicky Water met Fruit voor Wicky een mooie gelegenheid om meer bekendheid te geven aan deze gezonde variant. Wicky licht toe: ‘’Kinderen zijn gewend aan de zoete smaak van drankjes en krijgen relatief veel suiker binnen. Kinderen vinden water vaak niet lekker of daar hebben ze geen zin in. Maar met deze variant willen we kinderen juist laten ervaren dat water drinken ook lekker kan zijn!’’

Goede combinatie dus! Maar wat zit er dan wél in? Wicky gaat verder: ‘’Wicky Water met Fruit is gewoon water met een beetje fruitsap, verder niks. Daarom is Wicky Water niet zoet, maar wél verfrissend, dus mede daarom ideaal voor tijdens of na het sporten! En hoe mooi is het dan om samen te werken met de speelsters van ADO Den Haag! Een prachtige en voor ons logische combinatie.’’

Wicky Water met Fruit is verkrijgbaar in vier verschillende smaken, in zowel kleine drinkpakjes (200 ml) als grote pakken (1,5 liter).

 

Did you like this? Share it: