UPDATE! Nance van der Meer & Victoria Pelova in definitieve selectie Oranje onder 19

oktober 16, 2017 in Nieuws

UPDATE! ADO Den Haag Vrouwen speelster Nance van der Meer, wie vorige week nog op de stand-by lijst stond, sluit deze week alsnog aan bij de selectie van Oranje Onder 19. Van 16 tot en met 24 oktober 2017 speelt Oranje onder 19 drie wedstrijden in eigen land om zich te kwalificeren voor het EK volgend jaar in Zwitserland.

Victoria Pelova (14)

Nance van der Meer (18)

—————————————————————————————————————– 

KNVB-coach Jessica Torny heeft Victoria Pelova in haar definitieve selectie voor de UEFA First Qualifying Round opgenomen.  Van 16 tot en met 24 oktober 2017 speelt Oranje onder 19 drie wedstrijden in eigen land om zich te kwalificeren voor het EK volgend jaar in Zwitserland. Tijdens dit toernooi zullen de volgende wedstrijden gespeeld worden: 

–        Nederland – Letland, woensdag 18 oktober, 19.00 uur, Sportpark Marsdijk Assen
–        Nederland – Estland, zaterdag 21 oktober, 16.00 uur, Sportpark De Bosk Harkema
–        Ierland – Nederland, dinsdag 24 oktober, 19.00 uur, Sportpark Marsdijk Assen

In de eerste kwalificatieronde doen 48 landen mee verdeeld over twaalf groepen, waarbij de nummers één en twee zich plaatsen voor de tweede ronde. In deze tweede ronde komen er 28 landen uit in zeven groepen. Hiervan gaan alleen de groepswinnaars naar het EK in Zwitserland. De loting voor de tweede, en laatste, EK-kwalificatieronde is op 24 november.

Nance van der Meer is voor deze kwalificatieronde op de stand-by lijst geplaatst.

Did you like this? Share it: