Succesvolle clinic in Kyocera Stadion

mei 3, 2017 in Nieuws, Uitgelicht

Op woensdag 3 mei stond alweer de laatste ADO Den Haag Vrouwen clinic van het seizoen op de planning. Kinderen van verschillende leeftijden kwamen in het Kyocera Stadion bijeen om er een gezellige en vooral sportieve middag van te maken. De training stond onder leiding van technisch coördinator Alex Scholte. Hij werd ondersteund door speelsters van ADO Den Haag Vrouwen.

Helaas zat het weer niet de hele middag mee, maar desondanks zetten alle deelnemertjes toch hun beste beentje voor. Onder toeziend oog van speelsters van ADO Den Haag Vrouwen, hun grote voorbeelden, trainden zij vol overgave. Aanwezige speelsters waren: Hélène Heemskerk, Mijke Roelfsema, Sabine Kuilenburg, Lindsey Keizerweerd, Nadine Noordam, Michelle Vrieling en Nikki Ridder. Ook de hoofdtrainer van ADO Den Haag Vrouwen, Arend Regeer, kwam nog even kijken en helpen!

Na ruim een uur te hebben getraind was het tijd voor een korte pauze. Gezamenlijk met de speelsters en stafleden werd er op het veld wat gedronken. Even bijkomen en op naar de tweede sessie!

De groepen werden doorgedraaid; de oudere groep ging naar het partijspel en de jongste groep begon met de individuele oefeningen. Natuurlijk ging er niemand met lege handen naar huis, want elke deelnemer kreeg een mooie oorkonde en een ADO Vrouwen goodiebag mee. Hiermee is de laatste clinic van het seizoen ten einde. Wij willen alle deelnemers, papa’s, mama’s en andere aanwezigen bedanken voor de leuke middag en wij hopen iedereen volgend seizoen weer te zien!

Did you like this? Share it: