Sponsormogelijkheden

EUMdA2

Vrouwenvoetbal groeit razendsnel en verdient een meer dan volwaardige plaats op het sportmenu. ADO Den Haag Vrouwen biedt volop mogelijkheden om uw bedrijf te associëren met de “unstoppable force” in het sportlandschap. Het sponsoren van de ADO Vrouwen toont uw betrokkenheid bij het thema maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanaf € 350,- bent u al balsponsor.

Natuurlijk bieden we daarvoor de nodige hospitality en exposure. Zie daarover hieronder meer. Maar we gaan verder. Wij bedenken concepten die aansluiten bij de doelstellingen van uw bedrijf. Het sponsoren van de ADO Powervrouwen is niet alleen geld overmaken, wij zorgen ervoor dat we het sponsorship activeren. Dat kan zijn met clinics, met gerichte marketing acties via onze nieuwsbrief (5000 e-mail adressen!) of met acties in en rondom het stadion. De mogelijkheden en onze creativiteit daarin zijn onbeperkt.

Neem contact op met cz@adovrouwen.nl als u meer wilt weten over de mogelijkheden om zowel uw bedrijf als ADO Den Haag Vrouwen naar de top te helpen.

Hospitality

Als VIP ontvangen wij u en uw gasten graag in de Business Unit En Un Momento d’ADO tijdens thuiswedstrijden. De business unit box En Un Momento d’ADO is de grootste zakelijke ruimte van alle Nederlandse voetbalstadions (295 m2) met alle faciliteiten. Ook de vrouwen spelen al hun thuiswedstrijden in het stadion en daarmee is het de enige club in Nederland en België die ook voor het vrouwenvoetbal dergelijke faciliteiten aan kan bieden. De box biedt uitmuntend uitzicht (binnen en buiten) en top-kwaliteit catering.

Exposure

Het vrouwenvoetbal kent een grote schare trouwe volgers die alles omtrent de ADO Den Haag nauwgezet in de gaten houden. Dit gaat veel verder dan alleen de fans, het polariserende effect zoals we dat bij mannenvoetbal kennen is niet of nauwelijks aanwezig. De community volgt elkaars verrichtingen en prestaties en heeft daar waardering voor. Uw naam en merk kan zichtbaar zijn

  • op het shirt, de broek of de mouw
  • op de website en emailhandtekening
  • in het ADO Powervrouwenmagazine
  • op de handtekeningenkaart
  • via sociale media
  • rondom de live stream van de wedstrijden
  • op wedstrijdposters die o.a. worden verspreid via de regionale huis-aan-huisbladen
  • enz enz

Voor en tijdens de wedstrijd zorgen we bovendien in het stadion -waar gemiddeld zo’n 1200 toeschouwers komen kijken- voor exposure op shirt, broek of mouw en de beide video-walls. Hierdoor zijn sponsoren letterlijk en figuurlijk veelvuldig in beeld.

teamfoto voor videowall1