Laatste dag trainingskamp in Zeeland

augustus 12, 2017 in Nieuws

Op de laatste dag van het driedaagse trainingskamp in Zeeland stond om 11.30 uur een afsluitend oefenduel tegen Kloetinge O17 op het programma. Het vriendschappelijke oefenduel werd in drie blokken van 25 minuten afgewerkt en eindigde in een 1-0 overwinning voor Kloetinge O17. 

Kloetinge O17, uitkomend in de 4e divisie, bleek op deze zaterdagochtend fysiek een stuk sterker. Aan het einde van het eerste blok wist de jonge Zeeuwse ploeg dan ook de voorsprong te pakken; 1-0.
Vanaf het tweede bedrijf kreeg ADO Den Haag Vrouwen meer grip op de wedstrijd en wist het meerdere goede aanvallen te creëren. Echter kwam de Haagse ploeg niet meer tot scoren waardoor het oefenduel in een 1-0 overwinning voor Kloetinge O17 eindigden. 

Na deze wedstrijd zat het zeer succesvolle trainingskamp erop. ADO Den Haag Vrouwen wil voetbalvereniging SSV’65 bedanken voor de enorme gastvrijheid en beschikbaar stellen van haar faciliteiten. Daarnaast bedankt de selectie ook Piet Looije voor het beschikbaar stellen van de busjes. 

De ploeg van Arend Regeer komt maandag 14 augustus weer bijeen voor het vervolg van de voorbereiding. Woensdag 16 augustus staat het volgende oefenduel op het programma. Ditmaal is Ajax op het terrein van VV Noordwijk om 18.00 uur de tegenstander. 

Karakteristiek:

Kloetinge O17 – ADO Den Haag Vrouwen: 1-0 (1-0) 

Scoreverloop: 25. 1-0 Kloetinge

Opstelling eerste blok:
Barbara Lorsheyd, Allyssa Daal, Lauren Delleman, Sabine Kuilenburg, Priscilla Mesker, Carmen Simonis, Eline Koster, Vesna Veltrop, Nance van der Meer, Marthe van Erk, Susanne Admiraal

Opstelling tweede blok:
Barbara Lorsheyd (37. Romy Dalebout), Nikki Ridder, Lauren Delleman, Sabine Kuilenburg,  Sharona Tieleman, Annouk Boshuizen, Carmen Simonis, Eline Koster, Shanique Dessing, Marthe van Erk, Susanne Admiraal

Opstelling derde blok:
Romy Dalebout. Nikki Ridder, Allyssa Daal, Priscilla Mesker, Sharona Tieleman, Romy Speelman, Vesna Veltrop (33. Lauren), Eline Koster, Nance van der Meer, Annouk Boshuizen, Shanique Dessing


Fotografie:
Peter Looijen

Did you like this? Share it: